Търси Хотели


3 звезди

ХОТЕЛ ФЛАГМАН - Созопол

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за ХОТЕЛ ФЛАГМАН, Созопол

Адрес

Созопол, ул.Одеса 1

Предимства на хотела

Хотел Флагман привлича вниманието на туристите с формата си на акостирал кораб. Хотелът е реновиран през 2014 година и е изцяло решен в бутиков стил. Открит басейн с детска секция, основен ресторант и студио за масажи ще допринесат за комфорта по време на престоя Ви във Флагман. Хотелът предлага трансфер от и до летище "Бургас". Своите вечери ще можете да разнообразите с разходка из старинен Созопол.

Местоположение

Хотел Флагман е разположен на 50 метра от плаж Харманите, в непосредствена близост до новия център на град Созопол. Една крачка ще Ви делят от златистия пясък и морското синьо. Отделете ден или два за да посетите аквапарк "Аква Планет - Приморско", който подсигурява безплатен превоз за своите посетители. В Созопол има клубове и барове за всеки вкус, а едни от най-красивите природни и исторически забележителности на България се намират в близост:

- некропола на Аполония в гр. Созопол
- Нос Колокита- 2 км
- Замъка в Равадиново- 7 км
- Резерват Ропотамо- 15 км
- Aква парк в Приморско- 23 км
- Бургаски манастир "Св.Анастасия"- 19, 5 км
- Маслен нос- 30 км
- летище „Бургас“- 44 км

Стаи

Хотел Флагман разполага с 33 двойни стаи, 10 студиа и 8 апартамента. Всяка стая е с различно обзавеждане. Помещенията са оборудвани с телевизор със сателитна телевизия, минибар, тераса, климатик, телефон и модерна баня.

Барове и ресторанти

Основният ресторант в хотел Флагман ще Ви предложи ястия от българската и европейска кухня и разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

Бизнес център

Хотелът разполага с конферентна зала с капацитет 100 места, подходяща за провеждането на бизнес срещи, презентации и конференции. По Ваша заявка ще Ви бъде подсигурена мултимедия и озвучаване.

Хотелски услуги

На Ваше разположение има открит басейн с детска секция, сауна и джакузи.