Търси Хотели


4 звезди

СПА ХОТЕЛ СВЕТИ НИКОЛА - Сандански

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за СПА ХОТЕЛ СВЕТИ НИКОЛА, Сандански

Адрес

Сандански, ул.Македония 1

Местоположение

Хотел “Св.Никола” се намира в центъра на град Сандански – известен балнеологичен курорт с благоприятен климат и лековити минерални извори. Хотелът предлага лукс, стил и съвременни удобства - работи целогодишно и е подходящ както за ваканционни почивки, така и за бизнес пътувания и срещи.

Стаи

Хотел "Свети Никола" разполага със:
- 7 апартамента: Оборудвани с TV, хладилник, телефон, климатик и собствен санитарен възел. Луксозният апартамент разполага с джакузи.
- 63 двойни стаи: Оборудвани с TV, хладилник, телефон, климатик и собствен санитарен възел
- 21 единични стаи: Оборудвани с TV, хладилник, телефон, климатик и собствен санитарен възел

Барове и ресторанти

Хотел "Свети Никола" разполага с ресторант с 80 места и тераса с 50 места. Предлага се традиционна българска кухня и богато разнообразиe от напитки.
Таверната (250 места) в гръцки стил е с богата музикална програма с бузуки. Гостите имат възможност да опитат ястия от гръцката кухня и чеверме на дървени въглища. Снек барът разполага с 80 места и тераса със 120 места. Предлага богат асортимент от сладки изкушения, пици и напитки.
Нощен клуб с 60 места.

Бизнес център

Хотелът предоставя условия за провеждане на конферентни, фирмени и бизнес мероприятия. Разполага с конферентна зала /30 места/.

Спортен център

В комплекса на разположение на гостите са: фитнес зала, закрит басейн с джакузи и тераса за слънчеви бани, парна баня, сауна, солариум, зала за масаж.

Услуги в хотела

Комплекът разполага с охраняем паркинг за 60 автомобила с топла връзка към хотелската част.