Търси Хотели


2 звезди

СЕМЕЕН ХОТЕЛ КАМИЛИТЕ - Хисаря

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за СЕМЕЕН ХОТЕЛ КАМИЛИТЕ, Хисаря

Адрес

гр. Хисаря, ул. Бели Брези 3

Предимства на хотела

Хотел Камилите е целогодишен хотел, разположен близо до градския парк в Хисаря. На 300 метра от хотела е минералния плаж на курорта.

Стаите и апартаментите са стилно обзаведени и имат всички удобства за приятен престой. На разположение на гостите са ресторант, паркинг и интернет достъп.

Препоръчваме хотел Камилите за релаксираща почивка. Добра локация, уютни стаи и кафе-ресторант са предимствата на хотела.

Местоположение

Хотел Камилите е разположен в известният от древността балнеологичен център - град Хисаря. Хотелът е в близост до южната порта на крепостната стена Камилите и на 300 м от градския минерален плаж. Намиращият се до хотела градски парк предоставя възможности за разходка и релакс.

Стаи

Хотелът е отворен целогодишно и е с капацитет 33 легла. Разполага с 10 двойни стаи със спални и единични легла, 2 обширни апартамента и 1 студио, централна климатична система, цифрова телевизия, хладилник, безплатeн WI FI. Стаите за заредени с хавлии и консумативи.

Барове & Ресторанти

На разположение на гостите на хотела е кафе-ресторант със 70 места на закрито и лятна градина към него. Отличната кухня и обслужване, модерната обстановка са само част от услугите, заради които гостите няма да устоят да посетят хотела отново.

Хотелски услуги

За удобство на гостите хотелът разполага с паркинг.