Търси Хотели


3 звезди

САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ ГАЛЕРИЯ - Обзор

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за САМОСТОЯТЕЛНИ СТАИ ГАЛЕРИЯ, Обзор

Адрес

Обзор

Предимства на хотела

Хотел Галерия е комплекс от затворен тип, който предлага спокойствие и уют на своите гости. Състои се от двете сгради, разположени стъпаловидно, а помежду им има вътрешен парк с открит басейн и кътове за отдих.

Басейнът разполага с детска секция и за да е пълноценна лятната ваканция на малчуганите, комплексът е предвидил детска площадка с люлки и пързалки.

Апартаментите са с една или две спални и дневна с кухненски бокс, което ги прави изключително удобни за семейства с деца.

Местоположение

Разположен е на 500 метра от плажната ивица на черноморския град Обзор и на 300 метра от центъра му. Това е курортът с най-дългата плажна ивица по българското Черноморие. Своите следобеди ще можете да разнообразите с разходка до защитената местност Иракли или нос Емине.

- плаж Иракли - 12 км
- нос Емине - 19 км
- резерват "Камчия" - 34 км
- Екшън Аквапарк (Слънчев бряг) - 36 км
- Mесамбрия Понтика - 40 км
- Летище „Варна“ - 66 km
- Летище „Бургас“ - 60 км
- автобусна спирка - 300 метра

Стаи

Хотел Галерия предлага много добра комбинация от хотелски условия и домашен уют. Разполага с напълно обзаведени студия и апартаменти с една или две спални. Всички помещения са снабдени с кабелна телевизия, оборудвана с всички необходими уреди и прибори кухня, климатик, собствен бойлер и всички удобства, предразполагайки туристите да се чувстват като у дома си по време на своята морска почивка.