Търси Хотели


2 звезди

ХОТЕЛ РЕЛАКС КООП - Вонеща вода

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за ХОТЕЛ РЕЛАКС КООП, Вонеща вода

Адрес

с. Вонеща вода

Местоположение

Хотел Релакс Кооп се намира в полите на Средна Стара планина, в центъра на курортно селище Вонеща вода, което е разположено на 30 км южно от гр.Велико Търново по пътя за Стара Загора.

Стаи

Хотел Релакс Кооп разполага с 138 легла, разположени в модерно обзаведени стаи – 6 апартамента и 69 двойни стаи с изглед към планината.

Барове и ресторанти

Ресторант
Ресторантът в хотела предлага многобройни ястия от интернационалната кухня, закуска, обяд и вечеря и от него се открива великолепна панорамна гледка към балкана. Капацитетът му е 150 места, разположени в две зали и открита тераса.

Лоби-бар
Лоби-барът /30 места/ е мястото, където може да изпиете сутрешното си кафе, да разпуснете с чаша следобеден чай или да се насладите на алкохолни и безалкохолни напитки, топли напитки, ядки, десерти и др. предлагани в заведението.

Снек бар
Барът е разположен в близост до открития и закрития басейн.Той предлага безалкохолни и алкохолни напитки, топли напитки ядки и десерти.

Във всички заведения на комплекса се предлагат продукти, произведени от кооперативни предприятия на ЦКС - минерална вода, чай, мед и вино с марката КООП.

Хотелски услуги

Хотел Релакс КООП предлага на гостите:
- открит и закрит басейн
- СПА център
- магазини за сувенири
- фитнес зала
- солариум
- парна баня
- сауна;
- масажен кабинет
- 3 конферентни зали с 20, 40 и 60 места
- мултимедия