Търси Хотели


РЕЗИДЕНС СИТИ ГАРДЪН - Пловдив

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за РЕЗИДЕНС СИТИ ГАРДЪН, Пловдив

Адрес

ул.Велико Търново 19

Предимства на хотела

Разположен в непосредствена близост до Цар Симеоновата градина, в изпълнения с атмосфера и символ на вековна култура град Пловдив, Хотел „Резиденс Сити Гардън“ е перфектния избор за почивка по всяко време на годината. Магията на Пеещите фонтани и зеленината в парка са на една ръка разстояние от бутиковия хотел – подходящ за индивидуална и семейна ваканция, бизнес пътуване, или туристическа обиколка.

Хотел „Резиденс Сити Гардън“ разполага със стаи, студио и президентски апартамент, които да отговорят на нуждите и предпочитанията на всеки вкус.

Хотелът предлага изисканост в бутиковия ресторант с градина.

Сред удобствата, които можете да откриете елегантен лоби бар с камина, конферентна зала, фризьорски салон и масажен кабинет. Всичко, от което имате нужда за една пълноценна почивка, оставете на нас!

Хотелът разполага с подземен паркинг, където можете да оставите своя автомобил и да бъдете напълно спокойни по време на престоя си.
За още по-голямо удобство, хотелът разполага и със специално зарядно Schneider за електроавтомобили

Стаи

Хотел „Резиденс Сити Гардън“ разполага с 24 просторни стаи, студия и апартаменти със стилен и удобен дизайн, който ще ви предразположи към пълна почивка. Стилният комфорт и уют дават усещането за луксозна атмосфера.
Снабдени са с:
-вана/душ кабина в банята
-сешоар
-централна климатизация
-мини бар
-смарт телевизор с кабелна телевизия
-Wi-Fi със свободен достъп
-телефон

Заведения

В хотела ще откриете бутиковия ресторант с градина Nobel by Chef Shishkov, където храната не е просто храна. Тя е изкуство, удоволствие, което предава емоция и превръща храненето в едно висококачествено изживяване.

Лоби бар.

Бизнес център

Конферетната зала е подходяща за организиране на малки събития като презентации, обучения, семинари и др.