Търси Хотели


5 звезди

ХОТЕЛ ОРЛОВЕЦ - Пампорово

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за ХОТЕЛ ОРЛОВЕЦ, Пампорово

Адрес

К.к. Пампорово, обл. Пловдивска

Местоположение

Петзвездният хотел “Орловец” е синоним на лукса, спокойствието и уюта в Пампорово. Намира се на 1600 метра надморска височина в центъра на курорта до сградата на Общината и срещу емблематичния хотел "Перелик".

Стаи

Хотел „Орловец” се състои от 105 просторни стаи, всяка от които с гледка към Родопите и връх Снежанка. Можете да се наслаждавате на тази уникална природа или през дългата зимна приказка или през живописните топли сезони.

Хотелът разполага със 7 големи апартамента, 14 стандартни двойни стаи и 84 фамилни стаи със свързваща врата между тях.

Всички стаи са напълно обзаведени, с централно отопление, за удобен и приятен престой.

Барове и ресторанти

Основният ресорант на хотел Орловец се състои от 90 места. Той е предпочитано място за провеждане и организиране на фирмени партита, караоке нощи и абитуриентски балове. Менюто е разнообразно и предлага на гостите както европейска, така и традиционна българска кухня. Работно време: 7:30 – 22:30

В лоби барът можете да се насладите на приятната атмосфера и да изпиете едно кафе или следобеден коктейл. Състои се от 42 места, някои от които с уникална панорамна гледка към планината и връх Снежанка. Работно време: 24/7

Скай бар
Това е най-предпочитаното място с приказна панорамна гледка към Родопите, връх Снежанка и Роженската обсерватория. Идеално място за организиране на ВИП и фирмени мероприятия, бизнес срещи и конференции, частни партита, коктейли и вечери.

Лятна градина
Спокойствие и природа - двете думи, които описват най-добре усещането в лятната градина на хотел Орловец. Разположена е в близост до басейна и спа центъра, като може да се стигне до нея по страничните стълби до хотела или през самия хотел. Работно време: 9:00 - 21:00 (само през летния сезон)

Спортен център

За любителите на спорта хотелът предлага басейн, сауна, фитнес, солариум и SPA център с козметични и релаксиращи процедури, фризьорски салон и ски-гардероб.

Услуги в хотела

В търговския център всеки може да намери нещо за себе си. На разположение на гостите е топъл гараж. Хотелски комплекс ”Орловец” е удобен и за конгресен туризъм, семинари и концерти. Разполага с 4 зали и е свързан с топла връзка с хотел ”Перелик”.