Търси Хотели


3 звезди

МПМ ХОТЕЛ БУМЕРАНГ - Слънчев бряг

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за МПМ ХОТЕЛ БУМЕРАНГ, Слънчев бряг

Адрес

Слънчев бряг

Предимства на хотела

Хотел Бумеранг се намира в самия център на к.к. Слънчев бряг. В близост има многообразие от ресторанти, модерни клубове и атрактивни барове.

Външният басейн в хотела ще Ви предложи прохлада в топлите летни дни, а барът при басейна - освежаваща напитка. Басейнът разполага със специална секция за деца, а чадърите и шезлонгите край него са безплатни за гостите.

За спортните натури има фитнес зала, а за дамите - салон за красота.
Стаите и апартаментите в хотел Бумеранг са удобни за настаняването както на семейства с деца, така и на млади двойки и група приятели.

Местоположение

Хотелът е разположен на 350 метра от плажната ивица в Слънчев бряг и на 200 метра от центъра на курорта. В непосредствена близост до Централната автогара и на 5 минути с кола от Екшън аквапарка.

- Месамбрия Понтика - 6 км
- античната част на гр. Несебър - 6 км
- църква "Света София" - Несебър - 8 км
- нос Емине - 35 км
- летище "Бургас" - 25 км
- автобусна спирка - 50 метра

Стаи

Хотел Бумеранг разполага със 7 тройни стаи, 117 двойни стаи от които 100 са с допълнително легло, 1 единична стая. Всички стаи са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, климатик, мини-хладилник, телефон с директно избиране, баня – напълно оборудвана, балкон с градинска мебел.
Двойните стаи разполагат със стандартното оборудване за хотела. Подходящи са за семейна двойка или приятели, както и за бизнес посещения. В 100 от тях има допълнително легло, което може да се използа от деца и възрастни. Максимален брой лица – 3.
Тройните стаи разполагат с площ по-голяма от стандартните двойни стаи, 3 нормални легла и стандартното оборудване за хотела. Подходящи са за семейство с по-голямо дете или трима възрастни. Максимален брой лица – 3.
Единичната стая е само една, но разполага с всички удобства и невероятна тераса. Подходяща е за бизнес посещение или почивка на 1 човек. Оборудвана е със стандартното оборудване за хотела. Максимален брой лица – 1.

Барове и ресторанти

- основен ресторант с градина
- бар при басейна