Търси Хотели


3 звезди

ИНТЕРХОТЕЛ ПОМОРИЕ - Поморие

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за ИНТЕРХОТЕЛ ПОМОРИЕ, Поморие

Адрес

Поморие, ул.Яворов 3

Предимства на хотела

Интерхотел Поморие е разположен на крайбрежните морски скали. По-голяма част от стаите се радват на красива гледка към морето.

Комплексът се състои от две крила свързани с топла връзка, където е разположен и СПА център с балнеология.

Хотелът е подходящ не само за почивка, но за лечение и релакс. Предлагат се процедури с лиманна кал и луга, и лечебни пакети с различна продължителност. Комплексът има вътрешен и външен басейн с морска вода.

Интерхотел Поморие е чудесен избор за Вашата семейна или романтична почивка. Ще сте на крачка разстояние от морския бряг и ще можете да поглезите сетивата си с разнообразие от СПА процедури.

Местоположение

Интерхотел Поморие се намира в старата част на Поморие, на 300 метра от източния централен плаж на град Поморие и на километър разстояние от центъра.

- Равда - 13 км
- Аквапарк "Аква Парадайз" - Несебър - 14 км
- Какао Бийч - 17 км
- Месамбрия Понтика - 18 км
- Екшън Аквапарк - Слънчев браг - 19 км
- летище "Бургас" - 11 км

Стаи

Хотелът в двете си крила, разполага с 235 стаи, 15 апартамента, като по-голямата част от тях са с морски изглед. Всяка стая има телефон, телевизор, кабелна телевизия, а в новата част и с централен климатик.

Барове и ресторанти

Ресторантският комплекс в хотел "Поморие" разполага с разнообразни по стил и атмосфера заведения за хранене и развлечения. Панорамен ресторант "Поморие" разполага със 120 места, две тераси живописно разположени над морето , зала "Калиопа" за банкети и делови срещи , зала "Слънце" за закуски и вечери тип шведска маса. Комплексът предлага още:
- Дискотека
- Коктейл бар
- 2 лоби бара
- Открит ресторант " Венера" - над морето
Предлага се богатото разнообразие от ястия на българската национална кухня, европейската кухня, а също така риба и морски деликатеси.

Спортен център

Спортният център в хотел "Поморие" е разположен на брега на морето и предлага богато разнообразие от програми и процедури за укрепване на здравето - всички под лекарски контрол. Програмите са следните :
- анти-стрес
- бодибилдинг
- за отслабване
- билкови вани
- различни видове гимнастика, включително и подводна
- разнообразие от масажи
- пресотерапия
- таласотерапия
Комплексът разполага и с фитнес зала, басейн с морска вода, сауна и солариум

Балнеология

В “Лечебен център ” х-л “Поморие” морската луга се използва предимно под формата на компреси с температура 36 - 39 градуса за 20 минути. Препоръчва се при следните заболявания:
- на опорно-двигателната система
- на периферната и централната нервна система
- кожни заболявания
- на дихателната система
В комплекса опитни специалисти могат да определят точната програма за всеки гост, с цел подобряване на общото състояние и релакс.