Търси Хотели


4 звезди

ХОТЕЛ ГОЛДЪН ТЮЛИП ВАРНА - Варна

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за ХОТЕЛ ГОЛДЪН ТЮЛИП ВАРНА, Варна

Адрес

Варна 9000, бул. Христо Ботев 3A

Местоположение

Хотелът се намира в центъра на града, на минута разстояние от катедралата "Св.Успение Богородично". Комфортно обзаведен класически хотел, предлагащ всички възможности за почивка и бизнес. В основите на хотела е открита и реставрирана раннохристиянска гробница от западния некропол на Одесос.

Стаи

Хотелската част на Голдън Тюлип - Бизнес Хотел Варна разполага с 85 стаи и 5 апартамента разположени на 8 етажа. Стаите са просторни и разполагат със всички удобства. Хотелът предлага стаи за непушачи, които са напълно отделени в два от етажите на сградата.
Всички стаи в хотел Голдън Тюлип Варна са с индивидуална климатизация, жичен и безжичен интернет, телевизия с кабелни програми. В мини бара на всяка една стая са селектирани най-често търсените безалкохолни напитки, алкохолни напитки и шоколадови изкушения. Телефоните във всяка стая разполагат с директна външна линия и позволяват да бъдете избирани директно във вашата стая. Баните в хотелските стаи са просторни и разполагат с вана и душ.

Барове и ресторанти

Ресторантът на хотел Голдън Тюлип Варна е насочен основно към европейската кухня, но предвид на честите посещения от чуждестранни гости домакините са се постарали да добавят в менюто и най-характерните Български ястия.
Обстановката в ресторанта е приятна и изискана без да е твърде претенциозна. Обслужването е професионално, "подсладено" с приятен, личен подход към всеки един от гостите.
Сутрин между 07:00 - 10:00 часа в ресторанта се сервира закуска за гостите на хотела. Предлага се и закуска за външни гости или организация и подготовка на бизнес закуски.
Между 11:00 - 23:00 ресторантът е отворен за обяд и вечеря, както за гости на хотела, така и за външни посетители.
Лоби Барът е разположен на нивото на ресторанта и е приятно място за питие с колеги или приятели, сутрешно кафе или просто място за почивка след натоварен работен ден.

Бизнес център

Конферетният център на хотел Голдън Тюлип Варна предоставя идеална възможност за провеждане на разнообразни мероприятия. Разполага с три конферентни зали с различна подредба и големина, всяка от които е естествено осветена, с възможност за затъмняване при необходимост.
- Конферентна Зала Дали - 170кв.м - 120 места
- Конферентна Зала Миро - 155кв.м. - 48 места
- Конферентна Зала Моне - 35кв. м. - 25 места
Конферентните зали са оборудвани с всичко необходимо за провеждане на семинари, презентации, фирмени събития и коктейли. При необходимост е възможно набавянето на допълнителна техника. В непосредствена близост до залите се намира бизнес центърът, където на разположението на гостите се предлагат пълен набор от услуги: персонален компютър с Интернет достъп, работно място за гости с мобилни компютри, копиране, печат, факс и ламиниране.
За улеснение на гостите при организиране и провеждане на бизнес мероприятия е осигурен личен конферентен асистент, който ще съдейства при планирането, организацията и успешното провеждане на мероприятието.

Спортен център

С грижа за удобството и физическия тонус на гостите си хотелът има удоволствието да предложи ползването на съоръженията в климатизираната фитнес зала, оборудвана с модерни уреди. Можете да се възползвате и от Финландската сауна, джакузи, масаж.

Хотелски услуги

- Рум сервиз /07:00 - 23:00/
- Паркинг /безплатен за гости на хотела/ - 25 места
- Фризьорски салон
- Сейф на рецепция срещу заплащане
- Възможност за плащане с дебитни и кредитни карти
- Фризьор
- Маникюр
- Пране и гладене