Търси Хотели


4 звезди

БЕСТ УЕСТЪРН ПЛЮС ХОТЕЛ ЕКСПО - София

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за БЕСТ УЕСТЪРН ПЛЮС ХОТЕЛ ЕКСПО, София

Адрес

София, бул.Цариградско шосе 149

Предимства на хотела

Отзивчивият персонал, в съчетание с приятелската атмосфера на Бест Уестърн Хотел Експо ще ви помогнат да отпочинете и да прекарате с удоволствие престоя си в столицата.

Местоположение

Хотел Бест Уестърн Експо е част от най-голямата хотелска верига в света – Бест Уестърн – с повече от 4000 хотела в цял свят.
Разположен е в сърцето на бизнес района на София, на няколко метра от Международния изложебен и конгресен Център, и в непосредствена близост до Международното летище София.

Стаи

Хотелът разполага с 99 стаи и всяка от тях се отличава с лукс, стил и елегантност. Хотелът предлага Superior king and twin, Executive и Junior стаи, сателитна телевизия, кана за топла вода, кафе и чай във всяка стая, безплатен достъп до сауна и фитнес зала, както и външен паркинг.

Барове & Ресторанти

Разнообразни и здравословни ястия ви очакват в ресторант-градина ФорЕго, където можете да се насладите на приятна обстановка.

Бизнес събития

Бест Уестърн Хотел Експо е подходящо място за организиране на бизнес събития, тържества и срещи. Разполага с 5 модерни конферентни зали, като две от тях са с капацитет до 200 души и дневна светлина.