Търси Хотели


4 звезди

ХОТЕЛ БАНСКО - Банско

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за ХОТЕЛ БАНСКО, Банско

Адрес

ул.Глазне 37

Местоположение

Хотелът се намира в центъра на гр. Банско. В непосредствена близост са пощата, пешеходната улица и градският парк. Пистите са на 30 мин път с кола.

Стаи

Хотелът разполага с 52 стаи, които са модерно обзаведени, уютни и комфортни. Стаите се отопляват с локално парно и всички имат телевизор със сателитни програми, телефон с директно избиране, мини бар, сешоар в баните. По-голямата част от помещенията са с вани.

Барове и ресторанти

Ресторантът е с климатик и разполага със 70 места. Предлага европейска и българска национална кухня. Можете да прекарате приятни минути в лоби бар "Вихрен", който разполага с 30 места или в нощния бар на хотел "Банско", където местата са 60.

Хотелски услуги

Ползване на фитнес зала, сауна, охраняем паркинг, туристическа информация, събуждане, повикване на такси, повикване на лекар, съхранение на багаж, ползване на индивидуален сейф, опаковка на багаж, запазване на маса в ресторант или механа.
Отдаване на вещи под наем: чадър за дъжд, сешоар за коса, кантар за телесно тегло, шах и табла, карти за игра, федербал, топка за футбол и волейбол, бебешко легло, ютия, вентилатор.