Търси Хотели


3 звезди

АРТ ХОТЕЛ СИМОНА - София

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за АРТ ХОТЕЛ СИМОНА, София

Адрес

гр. София, бул. Инж. Иван Иванов 10

Местоположение

Арт Хотел Симона се намира в централната част на град София. Хотелът представлява нестандартен цветен оазис насред сивотата на забързания град, в близост до културни, административни, търговски и развлекателни центрове и учреждения. Разстоянието до жп и авто гарата е 4 км, а летището отстои на 11 км.

Стаи

Арт Хотел Симона предлага на своите гости настаняване в оригинални стаи, които са уникални по своя дизайн. Всички помещения разполагат с необходимите удобства за един приятен престой в столицата. Освен настроението, което носят оригиналните арт решения, стаите предлагат и телевизор с кабелна телевизия, климатик, безжичен Internet достъп и баня с душ.

Барове и Ресторанти

Ресторант Симона в нежни розови и пастелни цветове създава спокойна атмосфера, предразполагаща към уединение, така необходимо в големия град. Ресторантът разполага с 90 места за отбрани гости и специални събития. През летните месеци гостите на хотела могат да се възползват от градината, която е отделена от пътя чрез зелена бариера и има обособен и детски кът със забавления за малчуганите.

Бизнес център

Арт хотел Симона предлага отлични условия за конферентен туризъм и различни бизнес мероприятия. Хотелът разполага с две зали. Малката конферентна зала на хотел Симона е с капацитет 40 човека, а голямата - 120, като и двете зали имат всички необходими удобства за пресконференции, презентации и други демострационни събития.

Хотелски услуги

- паркинг
- сейф на рецепция
- wi-fi
- пране и гладене.