Търси Хотели


3 звезди

ХОТЕЛ АКВАЯ - Велико Търново

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за ХОТЕЛ АКВАЯ, Велико Търново

Адрес

Велико Търново, ул. Любен Каравелов 40

Местоположение

Бизнес хотел Аквая е разположен на тиха уличка в административния център на град Велико Търново. Комуникативното местоположение на хотела улеснява максимално достъпа на гостите до Съдебната палата и много административни сгради, банки, и магазини. Хотелът е подходящо място, както при бизнес посещения в града, така и за уикенд-почивки и културни посещения.

Стаи

Хотел Аквая предлага на своите гости настаняване в луксозни и просторни стаи и апартаменти. Всички помещения разполагат с климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, минибар и баня. ВИП апартаментите предлагат дизайнерски стил, комфорт, уникална мебелировка и панорамна гледка към крепостта Царевец и с. Арбанаси. Президентският апартамент е 60 кв.м. с кръгла спалня, хол и кабинет, а другият апартамент е с приказна балдахинова спалня и хол с голямо джакузи.

Барове & Ресторанти

Хотел Аквая разполага с основен ресторант, декориран в топли цветове, създаващи усещане за уют, където гостите на хотела могат да се насладят на ястия от традиционната българска кухня, приготвени с голямо внимание от професионалисти. Заведението разполага с богата селекция отбрани питиета. Ресторантът е подходящо място за семейни и фирмени празненства, като разполага с 90 места, а през летните месеци на разположение е и озеленената и красиво декорирана градина.
Механата разполага с 60 места, като интериорът е в традиционен битов стил. Разполага с пещ и барбекю, където се изпълняват специалитети като: цяло печено прасенце, агне, заек и др. Вечер в дните от четвъртък до събота оркестър с жива музика се грижи за доброто настроение на гостите на хотела, а в останалите дни програмата предлага караоке за ентусиастите.

Хотелски услуги

Хотелът предлага чудесни условия за конференции и бизнес срещи. На разположение е светла и комфортна зала с 60 места, оборудвана с прожекционен екран и флипчарт.
Хотелът разполага също така с фитнес зала, сауна и зала за игри, в които гостите имат възможността да спортуват и да запълнят своето свободно време.
На покрива на хотела функционира малък открит басейн, в който гостите могат да получат прохлада и едновремвенно с това да се насладят на великолепната панорама на Велико Търново, гледан отвисоко.