Ранни записвания 2017
loading...

Търси Хотели


Най-старият град по българското Черноморие - Созопол - е великолепно място за прекарване на почивката. Градът се намира на 35 километра от Бургас и предлага на своите посетители изисканост, обгърната с многогодишна история. Курортът е невероятно съчетание от старинност, култура и чудесни условия за отдих. Архитектурата на града и калдаръмените тесни улички напомнят за отминалите времена. Приятни заведения в старата част на Созопол с изглед към морето ще Ви омаят и ще Ви предложат вкусни традиционни ястия. За разлика от старата част, новата е привлекателна за търсещите забавления. Интерес представлява и ежегодният фестивал на изкуствата „Аполония“. Не пропускайте да се насладите и на прекрасната морска вода и златистия пясък! Запознайте се с предложенията ни за Културен туризъм хотели в Созопол !

Къща за гости

ВИЛА ДАР, Созопол

Статус: На заявка

Вила Дар се намира в красивата местност Буджака, на 3 км от центъра на Созопол и на 2 км от плажната ивица. - некропола на Аполония в гр. Созопол
- Нос Колокита - 2 км
- Замъка в Равадиново - 7 км
- Резерват Ропотамо - 15 км
- Aква парк в Приморско - 23 км
- Бургаски манастир "Св. На своите гости предлага настаняване в единични и двойни стаи и апартаменти. Оборудвани са с индивидуален климатик, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, балкон и баня с душ.