Търси Хотели


5 звезди

ХОТЕЛ ГАЛЕРИЯ ГРАФИТ - Варна

Статус: На заявка
Обща информация

Обща информация за ХОТЕЛ ГАЛЕРИЯ ГРАФИТ, Варна

Адрес

гр. Варна бул. Княз Борис І № 65

Местоположение

Хотел - галерия Графит се намира в централна градска част на Варна. Хотел-галерия Графит съчетава в себе си модерен градски екстериор, класическо портфолио от бизнес-услуги и многопластова интериорна концепция, които напълно покриват изискванията на съвременните пътници. Хотелът е разположен в близост до важните градски бизнес и административни обекти, както и до плажната алея, Морската Градина, Археологическият Музей и търговската улица.

Стаи

Затворен в строгата си „графитна” форма, хотелът разкрива своите характер, атмосфера и лайфстайл чрез концептуалния пачуърк от идеите на четирима български архитекти, постигайки артистичен щрих на всеки от своите 4 етажа – етаж Честър,етаж Карачи, Другият етаж, етаж 4 елемента.
Всяка една от стаите в хотел - галеря Графит разполага с:
- легло King-size или две единични легла
- телевизор с плосък екран Bang & Olufsen с интерактивна телевизия
- високоскоростен интернет - Wi-Fi, LAN
- директна телефонна връзка
- филми и музика по каталог
- персонален сейф
- кафемашина
- индивидуална климатизация
- сешоар
- макси-бар
- три вида възглавници – по избор
- спално бельо от египетски памук
- голяма вана и душкабина
- луксозна козметика и принадлежности за баня
- козметично огледало
- големи хавлии и плюшени халати
- настройка на осветлението
- удобен работен кът
- панорамна гледка
- тераса

Барове & Ресторанти

Ред Канапе е градски ресторант, в който разбират как да претворят времето и да създадат усмивки. Локацията на ресторанта е удобна за работещите в близките офиси, идеално място за релаксация след работа, място за среща с приятели. Менюто на Ред Канапе ще ви вдъхнови да експериментирате с вкусовете.
Ред Канапе ще ви посрещне - без да си гледа часовника, ще ви покани - без да коментира стила ви и ще ви настани уютно - като в канапе.
Графити Кафе е идеално място за свободното време. Концепцията е съчетаване на уличен стайлинг, арт емоция и неестествени форми, вдъхновени от естествени материали.
Графити Кафе миксира понятията на забързаното ежедневие толкова смело, колкото и модерния саунд на клубната култура.

Бизнес център

Хотел-галерия Графит разполага със зали и пространства, предназначени за организирането на конференции, обучения, презентации, бизнес срещи, бутикови и лични събития, съобразени изцяло с естеството, мащаба и сферата на бизнеса. Специални сутрешни, обедни, вечерни менюта, кафе-паузи в асортимент, пожелан от клиента, могат да бъдат изготвени, според повода, предпочитанията и настроенията и да бъдат сервирани във всяко едно от бизнес-пространствата в хотел-галерия Графит.
- Бизнес център Честър е многофункционален център в бизнес стил с капацитет до 20 места, предлагащ офис-техника и средства за комуникация.
- Зала Фоайе Галерия разполага с многофункционално мултимедийно пространство с капацитет до 80 места, предлагащо разнообразни възможности за прожекции, визуализации и бизнес-срещи.
- Зала Галерия Графит е с изчистена от детайли обстановка със силна индивидуалност, което я превръща в идеалната платформа за стандартни и нестандартни мероприятия от всякакво естество и мащаб с капацитета си до 550 места.
- Зала Карачи е модерна зала за срещи в характерен бизнес стил с капацитет до 20 места, подходяща още за малки конференции и презентации, оборудвана с Bang&Olufsen техника.

Хотелски услуги

- СПА център с фитнес зала, басейн на покрива и сауна
- българска и чуждестранна преса
- високоскоростен LAN и Wi-Fi интернет
- интерактивна телевизия
- персонален сейф
- гладачен комплект /при поискване/
- забавления – от хотела ще Ви помогнат в избора и ще направят резервация от Ваше име
- паркинг /в зависимост от заетостта/
- Графит Лека нощ - подготовка на стаята за сън и избор на възглавници
- Графит Тур - имате възможност да изживеете всяка следваща нощувка в стая с различен интериорен стил /при повече от 2 нощувки/